Arbëri

Haxhiu: S’mund t’i mbështes KPK-në dhe KGJK-në nëse i mbyllin sytë para skandaleve

Foto: Driton Paçarada/ Koha Ditore
 

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka thënë se lidhur me konferencën e djeshme të zëvendësministrit të Drejtësisë, Blerim Sallahu ka pasur reagim nga Këshilli Prokurorial të Kosovës, ndonëse sipas saj, është i paqartë ai reagim.

Sipas saj, vetë Këshilli Prokurorial i Kosovës i kishte kërkuar ish-ministres së Drejtësisë Dhurata Hoxha të ndërmerrte veprime për nxjerrjen e një udhëzimi për çështjen e pagesave për ekspertët mjekoligjorë, sepse sipas saj ai udhëzim ishte i bazuar në një ligj të vjetër.