Arbëri

Temperaturat deri në 34 gradë Celsius sot në Kosovë

 

Temperaturat e larta do të jenë prezente të premten dhe të shtunën, në Kosovë.

Temperaturat maksimale do të arrijnë në 32 deri në 34 gradë celsius, ka njoftuar Instituti Hidrometeorologjik për motin në Kosovë.