Arbëri

Ambasada e SHBA-së: Kosova i bashkohet thirrjes për largimin e sigurt të afganëve

 

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë ka reaguar lidhur me situatën në Kabul.

Përmes një postimi në Facebook , Ambasada ka bërë të ditur se Kosova i është bashkuar thirrjes për largimin e sigurt të shtetasve të huaj dhe afganëve