Arbëri

​Masat e reja në fuqi nga sot

 

Masat e reja anti-COVID-19 nga sot hyjnë në fuqi në gjithë territorin e Kosovës, ku ndër të tjera ndalohet veprimtaria e klubeve të natës, dasmave, fejesave, ahengjeve familjare dhe mbrëmjeve të maturës.

Masat do të jenë në fuqi deri më 1 shtator.