Arbëri

Disa vatra zjarri në Shqipëri ende problematike

 

Ministria e Mbrojtjes thotë ka bërë bilancin e situatës së zjarreve në 4 qarqe të Shqipërisë.

Sipas raportit, në Vorfë të Shkodrës, terreni është shumë i vështirë për ndërhyrje nga toka dhe në një distancë rreth 4 orë në këmbë. Ndërsa në fshatin Flet, situata është qetësuar dhe po mbahet nën kontroll nga punonjësit e njësisë administrative Blerim dhe shërbimit pyjor.