Arbëri

Haxhiu pas vrasjes së 18-vjeçares në Ferizaj: Dhuna duhet të dënohet ashpër

 

Ministria e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka reaguar pas vrasjes së 18-vjeçares në Ferizaj, duke thënë se dhuna e këtyre përmasave është alarm që duhet të mobilizojë institucionet e policisë, prokurorisë dhe gjykatave, t’i trajtojnë me prioritet e me seriozitetin maksimal rastet e tilla, kurse dhunuesit të vihen përballë drejtësisë.

Ajo ka shkruar në Facebook se dje nga mediat mësuan se një tjetër dhunim ndaj një gruaje të re 18-vjeçare ka përfunduar me fatalitet.