Arbëri

Qeveria kërkon 30 milionë euro dividentë nga KOSTT-i dhe KEK-u

Foto: Alban Bujari / KOHA
 

Qeveria e Kosovës ka miratuar të mërkurën propozimin që të kërkojë shpërndarjen e dividentës në vlerë 30 milionë euro nga dy ndërmarrje publike, KOSTT-i dhe KEK-u.

Në mbledhjen e sotme është bërë e ditur se KOSTT-i duhet ta shpërndajë dividentën në vlerë prej 20 milionë euro, ndërsa KEK-u 10 milionë euro.