Arbëri

​Sot mot me diell në Kosovë

 

Dita e fundit e muajit gusht pritet të jetë kryesisht me diell dhe më e ngrohtë.

Temperaturat në vise të ulëta luhaten nga 10 gradë celsius deri në 29 gradë celsius, e në vise malore nga 8 gradë celsius deri 20 gradë celsius.