Arbëri

PDK-ja kërkon kthimin e menjëhershëm të deputetëve në Kuvend

 

Partia Demokratike e Kosovës po i kërkon Kuvendit të Kosovës të ndërpresë pushimet verore dhe deputetët t’i kthehen punës, për siç thonë, gjendjes së rëndë me COVID-19.

Përmes një shkrese kryetari i kësaj partie, Memli Krasniqi, drejtuar kryeministrit të Kosovës, ka thënë se gjendja është tejet e rëndë dhe kjo “ka ardhur si pasojë e mungesës së menaxhimit efikas”. Për këtë, ka shtuar Krasniqi, kërkohet reagim urgjent.