Arbëri

Kadriu: Ligji për Duhanin e ka vështirësuar punën e inspektorëve për gjobat në kafiteri

 

Ushtruesi i detyrës së kryetarit të Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, Flamur Kadriu, ka thënë se Ligji për Duhanin e ka vështirësuar punën e inspektorëve për gjobat në kafiteri, si pasojë e mos respektimit të masave të reja anti-COVID.

Kadriu ka thënë në "Interaktiv" të KTV-së se për këtë arsye mbrëmjen e së martës ka pasur shumë pak gjoba të shqiptuara nga AUV-i, ndërkaq ka shtuar se mbrëmjen e së mërkurës priten të shqiptohen më shumë gjoba.