Arbëri

Pajaziti: Qeveria, përgjegjëse për dështim në menaxhim të pandemisë

 

“Gjithçka mbrapsht” është komenti i anëtarit të Këshillit Drejtues të Partisë Demokratike të Kosovës, Zenun Pajaziti, për menaxhimin që Qeveria Kurti ia ka bërë situatës me pandeminë e COVID-19. Në Interaktiv të KTV-së, Pajaziti ka thënë se Qeveria është përgjegjëse e plotë për menaxhim dhe se sipas tij, faji s’duhet të gjuhet diku tjetër.

Ai ka akuzuar Qeverinë për mungesë strategjie për të dalë nga situata me të cilën po përballet vendi.