Arbëri

Zyrtari i AUV-it po i lajmëronte bizneset në Prizren për aksionet anti-COVID të Policisë

Foto: Alban Bujari/KOHA
 

Inspektorati Policor i Kosovës ka bërë të ditur se është duke monitorimin nga afër Policinë e Kosovës lidhur me respektimit të vendimeve të Qeverisë së Kosovës mbi zbatimin e masave parandaluese kundër përhapjes së COVID-19.

IPK-ja ka bërë të ditur se gjatë monitorimit të zbatimit të këtyre masave të premten mbrëma në Prizren, ka identifikuar disa biznese të cilat ishin të hapura pas orarit të përcaktuar, dhe se për ta bërë këtë, ato po njoftoheshin paraprakisht nga dikush për operacionet e Policisë dhe inspektorëve të Agjencisë së Ushqimit e Veterinarisë.