Arbëri

Fillon mbështetja financiare prej 170 eurosh për lehonat

Foto: Alban Bujari/ KOHA
 

Nënat e reja mbi 18-vjeçare do të mbështeten me nga 170 euro në muaj nga Qeveria e Kosovës si dhe do të fillojë zbatimi gradual i programit për shtesat e fëmijëve.

Në një konferencë për media, kryeministri Albin Kurti ka thënë se do rrisin mirëqenien e tyre dhe do të ulin varfërinë.