Arbëri

AAK-ja dhe LDK-ja i kufizojnë në pesë ditë aktivitetet në terren gjatë fushatës zgjedhore

 

Tubimet e zakonshme në kuadër të fushatës edhe Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës synon t’i mbajë brenda pesë ditëve.

Pas LDK-së, edhe nga AAK-ja kanë njoftuar se pjesën tjetër të fushatës zyrtare do ta zhvillojnë përmes formave të tjera, kryesisht online.