Arbëri

Sindikalistët e shëndetësisë të premten protestojnë para MSH-së

Foto: Koha / ilustrim
 

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës ka njoftuar se të premten do të mbahet protestë para Ministrisë së Shëndetësisë dhe po ashtu para Qeverisë, Kuvendit dhe Presidencës.

Protesta do të mbahet nga ora 11:00 deri në orën 11:30. Ndërsa para Qeverisë, Kuvendit të Kosovës dhe Presidencës do të mbahet në ora 13:00 deri 13:30.