Arbëri

FSK-ja merr pjesë në garën ushtarake “Cambrian Patrol 21”

 

Forca e Sigurisë së Kosovës do të merr pjesë në njërën nga garat më të mëdha ushtarake në botë “Cambrian Patrol 21”.

“Cambrian Patrol”, e cila organizohet nga Brigada e Këmbësorisë 160-të e Ushtrisë së Mbretërisë së Bashkuar, është një garë shumë sfiduese dhe prestigjioze ushtarake ku marrin pjesë ekipe të ushtrive nga mbarë bota.