Arbëri

SHKUK: 44 pacientë me COVID-19 në kujdes intensiv

Foto: Ilustrim
 

Në Shërbimin Spitalor Klinik Universitar të Kosovës po trajtohen 675 pacientë nga COVID-19.

Prej tyre, 540 me oksigjeno-terapi dhe 44 në kujdes intensiv.