Arbëri

Policia: Tolerancë zero ndaj partive nëse e shkelin Ligjin mbi pandeminë

 

Edhe nëse duan partitë politike të bëjnë fushatë me numër të madh të të tubuarve, Policia e Kosovës bazuar në Ligjin mbi Pandeminë nuk do ta lejojë këtë. Kështu afërsisht mund të deshifrohet Plani Operativ i Policisë së Kosovës-Drejtorisë Rajonale të Gjakovës për monitorimin e fushatës zgjedhore.

"Kosova që nga dje ka hyrë në fazën e fushatës zgjedhore, për këtë arsye Drejtoria rajonale e policisë në Gjakovë ka përpiluar planin operativ të veprimit lidhur më përcjelljen dhe mbarëvajtjen e fushatës zgjedhore, me theks të veçantë respektimin e vendimit mbi mosgrumbullimin e qytetarëve – simpatizantëve në masa të mëdha jashtë asaj të lejuar, në objekte të mbyllura apo të hapura", thuhet ndër të tjera në Planin Operativ.