Arbëri

Kurti: Kosova e interesuar të kthehet nga konsumatore në ofruese të sigurisë

 

Kryeministri Albin Kurti ka thënë se shteti i Kosovës është i interesuar të avancojë kapacitetet e Forcës së Sigurisë së Kosovës në mënyrë që të shërbejë përkrah NATO-s në operacionet e ruajtjes së paqes.

Në konferencën “FSK-ja dhe partnerët”, Kurti ka thënë se Kosova dëshiron të bëhet nga një vend konsumator i sigurisë, në ofrues të saj.