Arbëri

Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit, ky është rendi i ditës

 

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet sot për të miratuar pikat që pritet të procedohen në Kuvendin e Kosovës për shqyrtim.

Votimi i Projektligjit për ratifikimin e amandamentimit të Marrëveshjes ndërkombëtare me Bankën Evropiane për Investime (BEI), për financimin e Projektit për rehabilitimin e linjës hekurudhore 10, Votimi i Projektligjit për ratifikimin e Marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet MASHTI dhe Agjencisë Austriake për Zhvillim për zbatimin e Projektit dhe votimi i kërkesës së Komisionit për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis, Planifikim Hapësinor dhe Infrastrukturë për ndryshimin e emërtimit të këtij komisioni, janë disa nga pikat e rendit të ditës që pritet të shqyrtohen në mbledhjen që do të fillojë në ora 10:00.