Arbëri

Ministria thotë se në hartim të programit të subvencioneve u përfshinë gjitha palët

Foto: Alban Bujari / Koha / ilustrim
 

Ministria e Bujqësisë ka thënë se respekton të drejtën për protestë të ermëve dhe se i pranon e trajton me kujtesë kërkesat që ata i adresojnë.

MBPZHR ka thënë se duke marrë parasysh kërkesat e fermerëve e përfaqësuesëve të tyre hartohen çdo vit programet mbështetëse.