Arbëri

Nagavci: Shkollat janë institucionet e para që duhet hapur dhe të fundit që duhet mbyllur

 

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, u ka bërë thirrje gjithë nxënësve që të respektojnë masat anti-COVID të rekomanduara nga ekspertët shëndetësorë, ndërsa prindërve e mësimdhënësve u ka thënë se është e rëndësishme bashkëpunimi veçanërisht në këtë kohë.

Nagavci ka thënë se është i rëndësishëm vaksinimi dhe se përqindja e vaksinimit në këtë mes duhet të jetë qind për qind.