Arbëri

Bujqit me shumë kritika ndaj ministrit Peci, i japin ultimatum deri të hënën

 

Kryetari i Federatës Sindikale të Bujqve të Kosovës, Tahir Tahiri, ka kritikuar ministrin e Bujqësisë, Faton Peci, për kriteret e reja të vendosur për subvencionimin e bujqve, duke i dhënë ultimatum deri të hënën për një takim ose do të vazhdojnë protesta më të ashpra.

Këto protesta sipas tij, parashohin edhe sjelljen dhe hedhjen e plehut para ndërtesave të Ministrisë së Bujqësisë dhe asaj të Qeverisë së Kosovës.