Arbëri

Rama në OKB: Kjo asamble s’është e plotë pa Republikën e Kosovës

 

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, në sesionin e 76-të të Asamblesë së Përgjithshme të Organizatës së Kombeve të Bashkuara ka bërë thirrje për njohjen dhe pranimin e Kosovës.

Ai ka thënë se kjo asamble s’do të jetë kurrë e plotë pa qenë aty edhe Kosova.