Arbëri

Kurti i përgjigjet Vulinit pasi ky e quajti “budalla”

 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, i është përgjigjur ministrit serb të Punëve të Brendshme, Aleksandar Vulin, pak pasi ky e quajti “budalla”.

Teksa Vulin u shpreh se “nevojitet vetëm një budalla për ta ndezur luftën, dhe se ai person është kryeministri Kurti”, kreu i Qeverisë në Kosovë ka kujtuar të kaluarën e Vulinit për të “shpjeguar plotësisht se kush është ai”.