Arbëri

5 të vdekur e 77 raste pozitive me COVID-19 në Kosovë

 

Pesë persona kanë vdekur nga COVID-19 në Kosovë në 24 orët e fundit, ndërsa janë regjistruar 77 raste pozitive me koronavirus nga testimi i 4322 mostrave.

Dy të vdekur janë të moshës mbi 80-vjeçare, ndërsa nga një në grupmoshën 40-49 vjet, 60-69 vjet dhe 70-79 vjet.