Arbëri

Bizneset paralajmërojnë padi ndaj AUV-it me pretendimin se u dënuan gabimisht

Foto: Ilustrim

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinës pritet të përballet me padi në gjykatë për dënimet e shqiptuara ndaj bizneseve.

 
Ky tekst është Premium por sot mund ta lexoni pa pagesë!

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinës pritet të përballet me padi në gjykatë për dënimet e shqiptuara ndaj bizneseve.

Përfaqësues të disa prej tyre pretendojnë se inspektorët janë duke bërë gabime në shqiptimin e dënimeve, duke mos iu referuar në mënyrë të duhur legjislacionit në fuqi.