Arbëri

Serbët në veri nisin fushatë të gjerë kërcënimi për të mos i pranuar targat RKS

Foto: Twitter
 

Në Mitrovicë të Veriut ka nisur një fushatë e gjerë frikësimi. Qytetarë të shumtë janë zgjuar të mërkurën duke i parë në veturat e tyre panot e vendosura në pjesën e përparme të veturave, përfundi fshesave të xhamave, ku është shtypur regjistrimi i përkohshëm i Republikës së Kosovës si dhe mesazhi kërcënues.

Panot janë vendosur në shumë vetura, edhe në ato që kanë targa të Serbisë.