Arbëri

LDK: Nga sot, Serbia jep pëlqim ose jo mbi organizimin e ligjshëm të territorit të Kosovës

FOTO: KOHA/Ilustrim
 

Lidhja Demokratike e Kosovës ka reaguar lidhur me marrëveshjen për targat në Bruksel mes Kosovës dhe Serbisë. LDK-ja e ka kundërshtuar fuqishëm barazimin e papercedentë, që sipas tyre, i bëri Qeveria Njësisë Speciale Policore me barrikaduesit e jashtëligjshëm.

Sipas LDK-së, tashmë Serbia do të jep pëlqim ose jo mbi organizimin e ligjshëm të territorit të Kosovës.