Arbëri

MASHTI ua ndalon partive politike shfrytëzimin e shkollave për aktivitete të fushatës

Foto: KOHA
 

Ministria e Arsimit, Shkencës e Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) ka ndaluar shfrytëzimin e hapësirave të brendshme të shkollave nga partitë politike për aktivitetet e fushatës.

Në vendimin që ka siguruar KOHA, MASHTI i ka thënë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), se "hapësirat e shkollës duhet të mbesin të sigurta dhe në shfrytëzim vetëm të procesit mësimor".