Arbëri

​MASHTI ndan 200,000 euro për OJQ-të që përkrahin nxënësit

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci ka bërë të ditur se kanë ndarë 200 mijë euro për OJQ-të që përkrahin e promovojnë nxënësit me aftësi të kufizuara, nxënësit me IQ të jashtëzakonshme, talente dhe dhunti, si dhe nxënësit që kanë nevojë për mbështetje psiko-sociale.

Përmes një statusi në Facebook, Nagavci ka ftuar të gjitha OJQ-të që të aplikojnë në mënyrë që të jenë përfituese të këtij projekti.