Arbëri

Për dy ditë u lëshuan 6.365 stikersa për automjetet me targa serbe

 

Po vazhdon të zabtohet marrëveshja për targa e arritur në Bruksel ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Serbisë.

Për dy ditë janë lëshuar 6365 stikersa nëpër pikat e kalimit kufitar ku është dashur të bëhet një gjë e tillë.