Arbëri

Njësia e FSK-së fiton medaljen e argjendtë në “Cambrian Patrol 2021” në Mbretërinë e Bashkuar

 

Në konkurrencë me mbi njëqind ekipe të forcave të shteteve të ndryshme të botës, njësiti i FSK-së zuri vendin e dytë dhe fitoi medaljen e argjendtë në ushtrimin prestigjioz ndërkombëtar “Cambrian Patrol 2021” në Mbretërinë e Bashkuar.

Ky ushtrim tejet sfidues organizohet për çdo vit në Uells të Mbretërisë së Bashkuar, ku marrin pjesë njësitet më të mira nga ushtria britanike nga shumë vende të tjera.