Arbëri

Gastronomët kërkojnë lehtësimin e masave anti-COVID

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës ka kërkuar lehtësimin e masave anti-COVID, duke përfshirë këtu, rritjen e orarit të funksionimit, rritjen e kapaciteteve të brendshme dhe heqjen e orës policore.

Përmes një reagimi në Facebook, kjo shoqatë vlerëson se gjendja epidemiologjike është stabile dhe vaksinimi po vazhdon, prandaj ka kërkuar nga Ministria e Shëndetësisë që të ulen të diskutojnë dhe të gjejnë një zgjidhje të duhur.