Arbëri

Aliu: Qeveria ka 183 milionë euro borxh për shpronësime

 

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Liburn Aliu, ka thënë se problemi me autostradë është shpronësimi.

Ai ka thënë se shpronësimi është baza e problemeve në ndërtimin e infrastrukturë.