Arbëri

Emërohen bordet e përkohshme të drejtorëve në “Hidroregjionin jugor” dhe “Bifurkacioni”

Foto: Driton Paqarada / KOHA
 

Janë emëruar Bordet e Përkohshme të Drejtorëve në Ndërmarrjen Publike KRU "Hidroregjioni Jugor, Sh.A Prizren" dhe  në Ndërmarrjen Publike KRU "Bifurkacioni Sh. A. FERIZAJ".

Vendimi për emërimin e tyre ka ardhur në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës.