Arbëri

Një i vdekur dhe 29 të infektuar me COVID-19 në 24 orët e fundit në Kosovë

 

Një person ka vdekur dhe 29 janë infektuar me COVID-19 në 24 orët e fundit në Kosovë.

Sipas njoftimit nga Ministria e Shëndetësisë 36 persona janë shëruar.