Arbëri

10 pacientë me COVID-19 nga Shqipëria po trajtohen në Kosovë

 

Dhjetë pacientë me COVID-19 nga Shqipëria po marrin trajtim në Kosovë, në kuadër të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës.

5 nga pacientët janë në Spitalin e Prizrenit e pesë tjerë në Spitalin e Gjakovës.