Arbëri

Hyseni: Borrelli nuk mund të sillet si prokuror apo komandant policie në Kosovë

Foto: Driton Paçarada / Koha
 

Ish-kryenegociatori i Kosovës, Skender Hyseni, ka reaguar ndaj deklaratave të Përfaqësuesit të Lartë të BE-së për politikë të jashtme, Josep Borrell.

Borrell të mërkurën pas aksionit të Policisë dhe Doganës, përfshirë edhe në veri të Kosovës, kishte thënë se duhet ndalur incidentet e dhunshme në veri të Kosovës, ndërsa veprimet e njëanshme dhe të pakoordinuara që rrezikojnë stabilitetin janë të papranueshme.