Arbëri

Nën 1.000 raste aktive me COVID-19, për herë të parë në 70 ditët e fundit

 

Me shërimin e 150 e personave në 24 orët e fundit nga COVID-19, numri i rasteve aktive është ulur nën 1.000.

Dhe kjo është hera e parë që në vend janë më pak se 1.000 raste aktive në 70 ditët e fundit.