Arbëri

Kurti s’e shkarkon Rakiqin

 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka bërë të ditur se nuk e ka në plan ta shkarkojë ministrin për Komunitete dhe Kthim, Goran Rakiq, që doli kundër vendimit të Qeverisë që të luftojë kontrabandën në të gjithë vendin.

Të mërkurën, Rakiq e cilësoi aksionin që përfshiu edhe veriun e Kosovës si “Natë të Kristaltë” (pogromi i gjermanëve nazistë kundër çifutëve). Pas kësaj dhe deklaratave tjera kundër shtetit të Kosovës, shoqëria civile e kërkoi shkarkimin e Rakiqit.