Arbëri

Projektligji për kriptovalutat po shihet si kompleks

Foto: AP
 

Projektligji për kriptovaluta që pritet të finalizohet në fund të vitit 2021 nga Kuvendi i Kosovës, po shihet si diçka pozitive, që mund të ndihmojë në rimëkëmbjen ekonomike.

Mirëpo, hartimi po bëhet ngadalë dhe me kujdes të veçantë për shkak të kompleksitetit të kësaj çështje, raporton Ekonomia Online.