Arbëri

Vuçiq: Çdo gjë në Kosovë bëhet me aprovimin e vendeve të QUINT-it

Foto: AP
 

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, ka thënë se çdo gjë në Kosovë bëhet me miratimin e vendeve të QUINT-it.

Duke folur për aksionin e kësaj jave të Policisë së Kosovës për të luftuar krimin e organizuar dhe kontrabandën në disa pjesë të vendit, përfshirë këtu edhe veriun, Vuçiq ka thënë se Britania e Madhe e ka mbështetur aksionin, dhe se nuk do ta lejoj këtë shtet që ta bëjë budalla.