Arbëri

Në Pejë po votojnë edhe familjet e izoluara me COVID-19

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Në komunën e Pejës janë aktualisht 32 persona të testuar pozitiv me Covid-19 të cilët me familjet e tyre gjenden në vetizolim dhe pothuajse të gjithë kanë treguar interesim që të votojnë, përveç dy familjeve me gjithsejtë pesë anëtarë.

Votimin e këtyre familjeve të izoluara shkaku i infektimit me Covid-19, siç tregoi për KOHËN, drejtoresha e Institutit të Shëndetit Publik në Pejë, Adnora Nurboja, po ua mundësojnë ekipet mobile. “E kemi personelin e institutit tonë, që ju kanë bashkëngjitur katër ekipeve mobile të KKZ-së, bashkë me policinë dhe inspektorët komunal, që janë vetëm për votim për personat e vetizoluar pozitiv me koronavirus dhe familjarët e tyre”, tha Nurboja.