Arbëri

Detajet e projeksionit të KOHËS për Prishtinën: Si u ndanë votat

 

Arben Vitia i Lëvizjes Vetëvendosje dhe Përparim Rama i Lidhjes Demokratike të Kosovës do të kërkojnë edhe një herë votën për të parin e kryeqytetit, bazuar në projeksionin e KOHËS për zgjedhjet lokale. I pari i ka 45.7 për qind, ndërsa Rama 26.3 për qind.

Vitia ka marrë 47.9 për qind të besimit të grave, ndërsa 44 për qind të të burrave. Rama u votua nga 26.6 për qind e burrave dhe 25.9 për qind e grave. Ismaili si i treti ka marrë 22.5 për qind të votave të burrave dhe 22.2 për qind të votave të grave.