Arbëri

Gjithçka pas përfundimit të votimeve

 

Në shumë komuna ka nisur festa e partive të ndryshme për zgjedhjet lokale të 2021-s. Partitë janë shprehur optimiste për rezultatet e para, ndërsa tashmë ka nisur zyrtarisht edhe numërimi i votave. Projeksioni i KOHËS ka nxjerrë të parin Arben Vitinë e Vetëvendosjes në Prishtinë, por ai do të hyjë në balotazh me Përparim Ramën e Lidhjes Demokratike të Kosovës. Çdo zhvillim të pas orës 19:00, mund ta gjeni më poshtë:

00:10 - Ahmetaj: Javën tjetër mund të përfundojë i tërë procesi zgjedhor

Kryeshefi i Qendrës për Numërim dhe Rezultate (QNR), Burim Ahmetaj, ka deklaruar se në rast se procesi i numërimit të votave shkon në mënyrë të rregullt, deri në javën e ardhshme mund të përfundojë ky proces.