Arbëri

Nisma në Malishevë nis festën

 

Pak pa u mbushur një orë nga mbyllja e vendvotimeve në Malisheve shihet entuziazëm në kampin e Nismës Socialdemokrate në Malishevë, ndërkaq heshtje tek rivalet e saj kryesor, Vetëvendosje dhe PDK.

Tek selia e Nismas dëgjohen brohoritje "Nisma, Nisma" e sirena automjetesh me flamurin e partisë, ndërkaq tek partitë tjera nuk dëgjohen këto.