Arbëri

14 persona të arrestuar gjatë procesit zgjedhor, shumica për dhënie apo marrje të ryshfetit

 

Nga 14 persona sa janë arrestuar gjatë procesit zgjedhor në vend, 13 prej tyre janë ndaluar, të përfshirë në gjithsej 6 raste.

Prokuroria e Shtetit ka njoftuar se në Komunën e Kllokotit janë arrestuar 4 persona të dyshuar për veprën penale “cenim i përcaktimit të lirë të votuesve” dhe “dhënia ose marrja e ryshfetit në lidhje me votimin”.