Arbëri

Mustafa: Votuesi i LDK-së tregoi se nuk mund të mashtrohet gjatë

FOTO: KOHA/Ilustrim
 

Ish-kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, ka thënë se në këto zgjedhje lokale që u mbajtën me 17 tetor Kosova tregoi se ka kapërcyer transin politik që e karakterizoi në zgjedhjet e 14 shkurtit dhe se votuesi po i kthehet racionales.

Ish-kryeministri i vendit dhe ish-lideri i LDK-së ka thënë se LDK-ja tregoi rezultate të mira.