Arbëri

Boiken Abazi jep dorëheqje nga pozita e udhëheqësit të Vetëvendosjes në Shqipëri

 

Boiken Abazi ka njoftuar me anë të një statusi në Facebook se duke filluar që nga dita e sotme ai nuk do të jetë më drejtor i Lëvizjes Vetëvendosje në Shqipëri.

Abazi shkruan se që prej datës 15 shtator kishte paraqitur në zyrën e Albin Kurtit dorëheqjen e tij të parevokueshme. Arsyeja e këtij vendimi, sipas Abazit, është rezultati i zgjedhjeve të 25 prillit ku Lëvizja Vetëvendosja në Shqipëri nuk arriti të merrte mbështetjen dhe votat e parashikuara.